DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Poštovani polaznici psihoterapijskih škola!

Objavljeno: 07.09.2017.

Ambidekster klub vas poziva da se pridružite našem timu u savjetovalištu Ambidekster kluba u kojem bi radili s mladima i njihovim roditeljima.

Riječ je o mladima u dobi od 12 do 21 godine koji su u savjetovalište upućeni od strane centara za socijalnu skrb, škola ili dolaze samoinicijativno, a potrebna im je podrška i pomoć u uspostavljanju i jačanju funkcionalnih obrazaca ponašanja. Najčešće su to mladi koji manifestiraju različite oblike problema u ponašanju i emocionalne teškoće. Roditeljima je također često potrebna intenzivnija podrška i psihoterapijski pristup.

Volontiranje je organizirano na način da se upoznate sa sustavom podrške u Udruzi, da se dogovaramo oko izbora vašeg korisnika te da se zajednički konzultiramo o tijeku procesa i završavanja psihoterapije za naše korisnike. Na taj način razmjenjujemo naša znanja i iskustva iz različitih psihoterapijskih pravaca i škola te zajednički gradimo strategije učinkovitih pristupa sa specifičnim korisnicima, kao što su primjerice oni koji se uključuju kao „nedobrovoljni“, preko institucija kao što su Centri za socijalnu skrb i sudovi.
S djecom, mldima i roditeljima radili biste indiviudalni i grupni rad koji se održava uglavnom u poslijepodnevnim i večernjim satima u našem Savjetovalištu u zagrebačkoj Dubravi. Navedeni oblici rada su Vam dostupni sukladno vašim aspiracijama i potrebama programa škole koje pohađate.

Kao naši volonteri, ukoliko to želite, postajete pridruženi ili redovni članovi udruge te time ostvarujete prava i pogodnosti članstva, kao što su sudjelovanje na edukacijama i stručnim skupovima, te predlaganje inicijativa i aktivnosti. Ukoliko se želite okušati u javnim istupima ili promidžbi rada Savjetovališta ili na neki drugi način, svaka Vaša incijativa je dobrodošla.

Nakon završenog volontiranja izdajemo vam potvrdu o volontiranju te potvrdu o stečenim kompetencijama.
Molimo javite nam se na se na mail: ambidekster.hr@gmail.com ili nas nazovite na telefon 099 190 3337 - Ana Habdija-Šorša.

Prijave su otvorene do 20. rujna 2017.

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.