DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.

Projekt „KIM“ usmjeren je na prevenciju i suzbijanje nasilja među mladima putem aktivnosti temeljenih na principima međuvršnjačke pomoći te umrežavanja ključnih dionika u lokalnoj zajednici. Kroz projektne aktivnosti se potiče aktivno građanstvo mladih te njihovo sudjelovanje u promjenama unutar lokalne zajednice kako bi se pridonijelo podizanju svijesti javnosti o rastućem problemu nasilja među djecom i mladima  kao i poticaju da djeca i mladi aktivno participiraju  i zalažu se za poštivanje ljudskih prava i uvažavanje različitosti.

Projekt „KIM“ namijenjen prije svega populaciji djece adolescentne dobi i njihovim roditeljima te nastavnicima uz sudjelovanje mladih volontera-aktivista kao i učitelja i stručnjaka iz lokalne zajednice pri čemu su korisnici aktivni sudionici cjelokupnog procesa izvođenja projekta: od procjene stanja u lokalnoj zajednici preko planiranja, kreiranja i izvođenja aktivnosti projekta do evaluacije učinkovitosti projektnih aktivnosti.  
Projektne aktivnosti tijekom godine 2015./2016. provodit će se u gradu Zagrebu i Gospiću te će biti usmjerene na promociju nenasilja i kulture izgradnje mira distribucijom materijala nastalih tijekom prethodnih godina provođenja projekta, konkretnije promotivnog spota „Što se dogodi na internetu…“ te rap pjesme i video spota „STOP nasilju“ koju su osmislili upravo mladi aktivisti.

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.