DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Projekt Pro-NGO - kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena

Objavljeno: 26.04.2024.

Projekt Pro-NGO - kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena usmjeren je na jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u Hrvatskoj

Dijelimo s vama vijesti o provedbi projekta Pro-NGO- kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena usmjeren je na jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u Hrvatskoj Udruženja za razvoj kulture „URK“. Ovaj je projekt za nas važan iz mnogo razloga, a između ostaloga i radi unapređenja kvalitete rada "back-office" dijela organizacija civilnog društva.

Ključno područje na koje je ovaj projekt usmjeren je sve ono što najčešće ostane nevidljivo korisnicima naših usluga, međutim, za održivost organizacija jedno je od iznimno bitnih područja.

Ambidekster klub u projekt je ovaj put uključen kao sudionik, ali vjerujemo kako ćemo u budućnosti i sami iznaći kapaciteta za provedbu projekta koji će se usmjeriti na jačanje i približavanje udruga članovima naših lokalnih zajednica i tako svoje aktivnosti približiti široj javnosti za boljitak mlađih generacija.

Ovom prigodom čestitamo nositelju projekta kao i partnerskim organizacijama, a više o samom projektu pročitajte na: https://pro-ngo.eu/o-projektu/

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.