DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Medijska kampanja „Klikni za sigurnost“

Objavljeno: 06.04.2024.

Ambidekster klub u 2024. godini nastavlja s provedbom projekta „KIS– Kultura izgradnje sigurnosti i nenasilja među mladima“, koji je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, sufinanciran od strane Grada Zagreba, a provodi se u partnerstvu s Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom, Upravnom školom Zagreb, Agronomskom školom, Centrom za odgoj i obrazovanje Dubrava i Srednjom školom Brač.
Cilj je projekta smanjenje različitih pojavnih oblika nasilja među mladima, a posebice nasilja na internetu i nasilja u mladenačkim vezama putem očuvanja mentalnog zdravlja i psihosocijalne dobrobiti mladih.

U sklopu projekta provodi se i medijska kampanja „Klikni za sigurnost“ čiji je cilj podizanje svijesti javnosti o rizicima nasilja i govora mržnje među mladima na internetu i nasilja u mladenačkim vezama, smanjenje tolerancije na nasilje i govora mržnje na internetu, podizanje svijesti javnosti o etici participacije i odgovornosti pojedinca i zajednice u zaštiti prava mladih te važnosti ulaganja za njihov razvoj.

U suradnji s mladim aktivistima-volonterima izrađen je i spot „Što se događa na internetu...“ koji je prikazan u partnerskim školama, Agronomskoj i Upravnoj školi Zagreb.

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.