DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Volonterska akcija uređivanja prostora - zahvala našim volonterima iz Privredne banke Zagreb

Objavljeno: 13.12.2019.

Ovog ponedjeljka, 9. prosinca, prostor na našoj novoj adresi u Aveniji Dubrava 238, zasjao je novim sjajem i blagdanskim ugođajem zahvaljujući volonterskoj akciji koju je organizirala Privredna banka Zagreb.

Vrlo smo zahvalni na tome, kao i na prilici da zajedno radimo i upoznamo gospodina Ivu i gospođe: Anđu, dvije Vesne, Paulu, Snježanu, Katarinu i Sandru. Ovi spretni volonteri su nas impresionirali svojim praktičnim vještinama kao i svojom sveukupnom motivacijom da zajedno s nama urede i oplemene prostor koji smo dobili na korištenje od Grada Zagreba. Sada djeca, mladi i obitelji mogu uživati i u blagdanskom ozračju Savjetovališta i Kluba za zapošljavanje mladih koje je svakodnevno otvoreno za stručni rad s djecom, mladima i obiteljima u potrebi, te koje pruža prednosti „savjetovališta u susjedstvu“.

Nevjerojatno je bilo za vidjeti što smo zajedno postigli u samo jednom danu! Naši volonteri iz PBZ-a nam nisu samo pomogli da ovaj važan prostor pretvorimo u funkcionalan, ugodan i adekvatan prostor za djecu, mlade i obitelji s kojima radimo, već smo i proveli vrlo ugodan dan međusobno se upoznavajući, pričajući o raznoraznim problemima, idejama i željama za bolje sutra, te sklapajući nova prijateljstva.

Hvala Vam na vašoj podršci, u ime nas a i u ime svih naših korisnika koji će svakodnevno koristiti ovaj sada lijepi i uređeni prostor.

Što sve nudimo u novom prostoru?

Naš fokus u Ambidekster klubu usmjeren je na preventivni rad s djecom i mladima, na unapređenje zdravlja i razvoja socijalnih i emocionalnih kompetencija; na zapošljavanje mladih, na terapijski rad s djecom i mladima s problemima u ponašanju te na podršku djeci i mladima s manje mogućnosti; na aktivnosti unapređenja roditeljskih kompetencija i izgradnje kvalitetnijih obiteljskih odnosa, na stručno usavršavanje i edukaciju stručnjaka iz sustava odgoja i obrazovanja, pravosuđa i socijalne skrbi. Pogledajte više u našim projektima i programima.

FOTOGALERIJA
AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

IZDVOJENO

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

„P(r)OVJERLJIVO“ – savjetovalište za povjerljiva pitanja i provjerene odgovore

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Objavljeno: 09.11.2017.

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Objavljeno: 15.04.2016.

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.