DONIRAJTE

Ambidekster klubAMBIDEKSTER KLUB Savjetodavni i edukativni centar za djecu, mlade i obitelj

Pogledajte spot „Što se dogodi na internetu…“

Objavljeno: 15.06.2014.

Spot „Što se dogodi na internetu…“ u cijelosti su osmislili mladi aktivisti – srednjoškolci  slijedom provođenja medijske kampanje „Klikni za nenasilje“ usmjerenu prevenciji cyberbullyinga i govora mržnje na internetu.


Ambidekster klub kao član Nacionalnog odbora za provedbu kampanje Vijeća Europe „No hate speech movement“, osnovanog pri Ministarstvu socijalne politike i mladih,   doprinosi kampanji provedbom projekta „KIM – kultura izgradnje mira i promicanje nenasilnog ponašanja u mladih“.  
Kampanja „Klikni za nenasilje“ se provodi usporedno sa nacionalnom kampanjom „Dislajkam mržnju - ne govoru mržnje na internetu“ pokrenutom od  Ministarstva socijalne politike i mladih sa istim ciljem: povećati senzibiliziranost djece i mladih za problem i upozoriti na pogubne posljedice govora mržnje na internetu.
Spot je nastao u partnerstvu sa udrugom FADE IN - Fantastično dobra institucija, čiji stručnjaci su pomogli u snimanju, produkciji i montaži spota.
Zahvaljujemo Vladi RH,  Ministarstvu socijalne politike i mladih uz čiju se financijsku potporu provodi projekt, partnerima, suradnicima, kao i našim mladim aktivistima na entuzijazmu i energiji uloženoj u nastanak spota!

Spot možete pogledati ovdje.

Ovdje možete pogledati i predstavljanje spota u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska."

AMBIDEKSTER KLUB NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Objavljeno: 09.11.2017.

POZIV VOLONTERIMA NA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA „KLIKNI ZA SIGURNOST“

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Objavljeno: 15.04.2016.

Priručnik "Zajedno možemo više -pojedinac u fokusu"

Pogledajte video spot za rap pjesmu "STOP nasilju

Objavljeno: 15.01.2015.